• Contacteer ons! 0496 43 12 59
Ook uw afsluitingen, poorten, dakgoten en tuinhuizen kan u aan Passione per la pittura overlaten.

Meer dan enkel muren schilderen

Wist u dat Passione per la pittura meer doet dan enkel het schilderen van een muur? Schilderwerken Passione per la pittura uit regio Kortessem is zowel gespecialiseerd in binnenschilderwerken en buitenschilderwerken in de ruime zin. Zo voer ik gevelschilderwerken uit, schilder ik ramen en deuren, afsluitingen, (garage)poorten, dakgoten en tuinhuizen.

De juiste schildermethode voor elk oppervlak

Lakken, vernissen of schilderen... Ik hanteer diverse professionele technieken, waarmee ik elk object op gepaste wijze onder handen kan nemen. Afhankelijk van het oppervlak, hout, plastiek of metaal, selecteer ik de juiste soort verf zodat de uitgevoerde schilderwerken jarenlang meegaan. Eerst wordt het oppervlak geschuurd en word er een primer aangebracht. Nadien worden er steeds 2 verflagen aangebracht die zorgen voor een optimaal resultaat.

Een offerte is steeds vrijblijvend

Kwalitatief schilderwerk primeert bij mij. Of u nu beroep op mij doet om muren te schilderen of voor andere schilderopdrachten, ik zet steeds alles op alles in om u als klant tevreden te stellen.

Twijfel niet, maar vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor schilderwerken in Kortessem. Ik sta steeds tot uw dienst!

Onze diensten

Passione par la Pittura - Vliermaal

Schilderwerken

Passione par la Pittura - Vliermaal

Behangwerken

Passione par la Pittura - Vliermaal

Gevels

Passione par la Pittura - Vliermaal

Ramen & deuren

Passione par la Pittura - Vliermaal

Buitenwerk

Top